christmas gardens blog

De kerstblog van Christmas Gardens bied een variatie aan artikelen. Hier vind je leuke artikelen boordevol inspiratie voor (het maken van) heerlijke kerstrecepten, creatieve kerstcadeaus en mooie kerstversiering. Ook vind je hier het laatste nieuws en mooie ontwikkelingen!

Bedankt aan alle sponsoren!

Vorige jaar draaide Christmas Gardens een trial voor de lancering van het bedrijf. Tijdens het eerste jaar hebben wij aan verschillende bedrijven kerstbomen en versiering geleverd. Dit werd mogelijk gemaakt door een sponsoring van Travel & Events Business Club en vijf andere bedrijven die hierbij aangesloten zitten.

Wij hebben aan tientallen bedrijven binnen Travel & Events Business Club mooie kerstbomen geleverd. De enige échte Nordmann Spar, verkrijgbaar in twee verschillende hoogtes. Bedrijven kregen tevens de keuze of zij de kerstboom met of zonder standaard geleverd wilden krijgen. Ook maakte wij het mogelijk om een goud, zilver of rood pakket af te nemen waarbij wij de kerstbomen kwamen op- en aftuigen.

Meijers Assurantiën, Total Cleaning Products BV, HLPC Schade Expertise, Ruitenheer Nederland BV en Miermans Ondernemingen, nogmaals hartelijk bedankt! Dankzij jullie hebben wij vorige jaar een fijne start gehad en kunnen wij dit jaar de verkoop van kerstbomen en versierpakketten verder (op)starten.

Van verschillende bedrijven kregen wij lovende reacties. Hierom delen wij graag enkele foto’s van kerstbomen die wij hebben geleverd en mochten versieren.