BEDANKT AAN ALLE SPONSOREN!

20a5b5e83d 1jpg 

  Vorige jaar draaide Christmas Gardens een trial voor de lancering van het bedrijf. Tijdens het eerste jaar hebben wij aan verschillende bedrijven kerstbomen en versiering geleverd. Dit werd mogelijk gemaakt door een sponsoring van Travel & Events Business Club en vijf andere bedrijven die hierbij aangesloten zitten.

Wij hebben aan tientallen bedrijven binnen Travel & Events Business Club mooie kerstbomen geleverd. De enige échte Nordmann Spar, verkrijgbaar in twee verschillende hoogtes. Bedrijven kregen tevens de keuze of zij de kerstboom met of zonder standaard geleverd wilden krijgen. Ook maakte wij het mogelijk om een goud, zilver of rood pakket af te nemen waarbij wij de kerstbomen kwamen op- en aftuigen.

Meijers Assurantiën, Total Cleaning Products BV, HLPC Schade Expertise, Ruitenheer Nederland BV en Miermans Ondernemingen, nogmaals hartelijk bedankt! Dankzij jullie hebben wij vorige jaar een fijne start gehad en kunnen wij dit jaar de verkoop van kerstbomen en versierpakketten verder (op)starten.

Van verschillende bedrijven kregen wij lovende reacties. Hierom delen wij graag enkele foto’s van kerstbomen die wij hebben geleverd en mochten versieren.


aaaa

de712f8a65png79e7a325d6png712cc6c886png