CHRISTMAS GARDENS VOORSTELLEN...

92107e68a5jpg

Christmas Gardens is eind 2020 opgericht door Gabriël en Chantal. Afgekort geeft Christmas Gardens de voorletters van Chantal en Gabriël. Sinds Gabriël en Chantal zijn gaan samenwonen delen zij hun passie voor Kerst met elkaar. Uit de heerlijke feestdagen in 2020 kwam het idee om eigen kerstpakketten te gaan verkopen en een kerstwebshop op te starten. Begin 2021 kochten zij een webshop en zijn zij deze gaan inrichten naar eigen wens. En met resultaat, want er staat een leuke, diverse en goed gevulde kerstwebshop eind oktober 2021 voor je klaar.

Leef je uit in onze Christmas Garden, vol met leuke kerstartikelen voor in huis of in je tuin! Van kerstservetten, kerstballen, kerstslingers, kerstbestek en kandelaren tot aan mooie kaarsen, chique kersttafelkaartjes, dienbladen, kerstkransen en kerstservies. Onze webshop staat gevuld met allerlei mooie kwalitatieve producten die wij zelf ook zouden selecteren voor thuis.

Mocht je een product missen, laat het ons weten! Wij doen regelmatig nieuwe inkopen bij groothandels om ons assortiment aan te vullen met nieuwe collecties en nieuwe trends.

Vergeet ook zeker niet de rest van onze kerstartikelen in de kerstblog te lezen, want de kerstblog staat weer goed gevuld met leuke artikelen. Je leest er binnenkort meer over kerstrecepten, DIY-kerstprojecten voor thuis, creatieve kerstcadeaus, de nieuwste kerstdecoraties en kersttips!

Veel plezier bij Christmas Gardens,

XO

Gabriël en Chantal