HET IS FEEST! DE KERSTWEBSHOP STAAT ONLINE.

b11f993e6djpg

Hoera, wij zijn live! Het voelde als een eeuwigheid, maar eigenlijk duurde het nog niet eens een jaar. De lancering van de webshop Christmas Gardens...

Sinds eind vorige jaar kregen we toch echt de kriebels om onze liefde voor interieur en Kerst te gaan combineren. Kerstinterieur, hoe leuk is dat?! Van kerstbomen, kerstverlichting en kerstinterieur decoratie tot aan eigen geselecteerde wijnen voor Kerst en mooie kerstpakketten. Wij hebben veel voor jullie in petto, maar beginnen rustig met een webshop vol kerst decoratie.

Naarmate het jaar verder nadert zullen we uiteraard meer producten met jullie gaan delen. Eerst op de planning: het aanbieden van kaarsen, kandelaren en ornamenten. Wij hebben onwijs veel leuke items ingekocht. Staande kandelaren, hangende kandelaren, ronde kandelaren… Roep het maar, wij staan boven op de nieuwe interieurtrends. Heb je iets op het oog dat wij nog niet in de webshop hebben staan? Geef het aan ons door! Regelmatig komen wij bij (nieuwe) groothandels en nemen we toffe items mee.

Na kaarsen komen er ook producten online voor aan tafel. Denk hierbij aan tafelkleden, servetten en tafellopers, maar ook aan kerstservies als leuke koffielepels en koffiemokken! Voor de speciale (pannenkoeken)bakkers onder ons, komt er binnenkort ook een mooie bak set online. Wij bieden verschillende kwalitatieve producten aan van grote merken.

Naast de categorieën decoratie en aan tafel staan er nog veel meer producten en categorieën op de planning om te lanceren, maar we willen nog niet alles verklappen. Je kunt dit jaar in ieder geval voor veel items bij ons terecht. Wij lanceren elke week nieuwe producten in de webshop en zullen dit voornamelijk communiceren via onze social mediakanalen Instagram en Facebook. Volg je ons nog niet? Doe dit dan zeker, dan zul je namelijk niets missen.

Op Instagram kun je ons vinder onder de naam: christmasgardensnl en op Facebook via: Christmas Gardens. Ben je op zoek naar iets specifieks? Vraag het ons, wij vertellen je graag of wij het binnenkort online plaatsen in de webshop of speciaal voor je kunnen inkopen. ;-)

Veel plezier met rondkijken en geniet van de kerstinspiratie!