KERST IS EEN GEVOEL

837fc5d857jpg

Sinds wij begonnen zijn met de inkopen voor onze webshop, dreunen de kerstliederen alweer door de speakers. Want, kerstliederen geeft ons een heerlijk euforisch gevoel.

Als wij het kerstgevoel voelen, dan hebben wij geen tijdsbesef. De minuten vliegen voorbij Als wij het kerstgevoel voelen, dan worden wij meteen vrolijk. Vergeten we al onze zorgen. Als wij het kerstgevoel voelen, dan voelen we ons gelukkig. Alsof we even op vakantie zijn.

Kerst kent voor ons vele voordelen en dat willen wij graag delen! Want het gevoel dat wij krijgen van Kerst, mag eigenlijk niet alleen voorkomen tijdens deze Internationale feestdag. Dit gevoel moet onbeperkt verkrijgbaar zijn voor iedereen. Of je wel of niet gelooft in Jezus Christus, of je wel of niet bent ingeënt met een Covid-vaccin, of je wel of niet blank of gekleurd bent. Dit gevoel is gratis, onbeperkt beschikbaar en voor iedereen verkrijgbaar.

Wij creëren het kerstgevoel zelf. Wel of geen feestdag, je creëert het gevoel in je hoofd. Met je body en mind. De eerste stap voor ons is om geheel relaxed te beginnen aan een taak. Ga een passie-taak, opdracht of werkzaamheid uitvoeren waar je gelukkig van wordt. Denk aan een waanzinnige puzzel waar je nog aan moet beginnen, een uitdagende schilder-op-nummer doek of een creatieve opdracht die je mag uitvoeren voor een klant. Doe iets, waar je 100% je passie in kan stoppen. Je merkt dan vanzelf dat de tijd voorbijschiet.

Vroeger haalde wij deze passie uit Runnerscape, Sims of Habbo Hotel. Tegenwoordig halen wij dit uit een goed boek, een DIY-project of … uit Christmas Gardens!