NIEUWE KERSTPAKKETTEN: BLUSWATER, ZOETE KROEG EN RODE WIJN

4cd3a59e51jpg 

  Naast de trial voor kerstbomen, hebben wij ook een trial gedraaid voor kerstpakketten. Vorige jaar startte wij met de kerstpakketten Italiaans, Tapas en Feest. Deze pakketten werden goed ontvangen door onze klanten. Ook dit jaar zullen wij deze kerstpakketten aanbieden, maar voegen wij graag ook drie nieuwe kerstpakketten toe. Nieuwe kerstpakketten die wij lanceren zijn: Bluswater, Zoete Kroeg en Rode Wijn.

Wij zijn het meest trots op het kerstpakket Brouwerij Bluswater. “Dit is het eerste kerstpakket waarbij er een lokale samenwerking is opgezet en wij ook een goed doel steunen.” Vertelt Gabriël trots. “De bieren worden gebrouwen door Brouwerij Bluswater, brandweermannen uit Almere en Lelystad. Bij elk verkocht biertje doen zij een donatie aan de Nederlandse Brandwonden Stichting.” In het kerstpakket Bluswater zitten drie verschillende winter bieren, waarvan twee van elk, zoute snacks en lekkere borrelworsten. Bier gebrouwen door brandweermannen, met de vurige passie om jouw dorst te blussen.

Het kerstpakket Zoete Kroeg zit vol met zoete lekkernijen. Zoals chocoladepinda’s, dropjes, snoepjes en limoncello. Voor de minder zoete-kauwers zitten er ook enkele zoute snacks in. In een kroeg mogen speelkaarten niet ontbreken, dus deze zitten ook aan het pakket toegevoegd.

In het Rode Wijn pakket zitten drie heerlijke wijnen die wij zelf hebben geselecteerd bij wijnimporteur Chateau Divino. Er zit een heerlijke Primitivo (2020) wijn in, een Merlot (2019) en een Rioja (2008). Uiteraard zit er bij elke wijn een passende versnapering. Wellicht toch geen fan van een bepaalde wijn? Met de cadeauverpakkingen kun je er ook nog voor kiezen om de wijnen weg te geven als cadeau.